Usluge

Ordinacije dentalne medicine sa zubotehničkim laboratorijem iSMAILi

Profesionalni pristup

Vratite si samopouzdanje

Dječja stomatologija

Ordinacija dentalne medicine dr. med. dent. Mensur Ismaili polivalentna je ordinacija na Škrljevu nedaleko od Bakra/Rijeke. U moderno opremljenom prostoru svojim klijentima nudi široki spektar usluga sa područja dentalne medicine.

Očekujemo vas sa individualnim pristupom da zajedno izgradimo plan terapije i osiguramo dugoročna rješenja za vaš blistav, pouzdan i mladenački osmjeh.

Ordinacija

Dječja stomatologija

Dječja stomatologija jedna je od najzahtjevnijih područja rada u stomatologiji. Skrb o pacijentima počinje od njihova najranijeg djetinjstva, a završava s adolescencijom.

Ortodoncija

Ortodoncija je specijalnost stomatologije koja se bavi dijagnosticiranjem, prevencijom, liječenjem i korekcijom nepravilnog položaja zuba i čeljusti, kao i nepravilnog zagriza.

Protetika

Zubna protetika je grana stomatologije koja se bavi restauracijom zubnog tkiva, nadomjestkom izgubljenih zuba te obnavljanjem strukture i funkcije žvačnog aparata.

Implantologija

Zubni implantat je kirurška komponenta koja se pričvršćuje za kost čeljusti i podržava zubne nadomjestke poput krunica, mostova, proteza te ima ulogu ortodontskog sidra.

Endodoncija

Endodoncija je grana stomatologije koja se bavi prevencijom, dijagnozom i terapijom patoloških procesa u zubnoj pulpi i posljedicama tih procesa u okolnim i udaljenim tkivima.

Estetska stomatologija

Stomatologija ili dentalna medicina, predstavlja jednu od kliničkih disciplina koja je usko povezana s medicinom, ali i s tehnologijom izrade raznih naprava i postavljanja umjetnih materijala kojima se nadoknađuju i/ili nadograđuju izgubljeni zubi.

Dijelili smo osmijeh i zadovoljstvo sa stotinu naših zadovoljnih pacijenata, budite i vi jedan od njih!

N

Spriječimo i liječimo!

N

Individualni pristup

N

Ne ustručavajte se!

Stomatološka njega za cijelu obitelj

 

Profesionalnim i individualnim pristupom u dijagnostici i liječenju nastojimo pružiti najbolju uslugu za vas i vašu obitelj na jednom mjestu.