O nama

Ordinacije dentalne medicine sa zubotehničkim laboratorijem iSMAILi

Ugovorna smo ordinacija sa HZZO-om.

Naša ordinacija

Ordinacija dentalne medicine dr. med. dent. Mensur Ismaili polivalentna je ordinacija na Škrljevu nedaleko od Bakra, udaljena svega 5 km od centra Rijeke. U moderno opremljenom prostoru svojim klijentima nudi široki spektar usluga sa područja dentalne medicine.

Profesionalnim i individualnim pristupom u dijagnostici i liječenju nastojimo pružiti najbolju uslugu za vas i vašu obitelj na jednom mjestu.

Dugogodišnji rad sa najdražim pacijentima, a to su djeca, daje svoje rezultate. Sa njima raste i naše poslovanje, širi se paleta usluga.

U proteklih 10 godina stečena su znanja, iskustva i vještine u radu sa najmlađim pacijentima koji su nam dali povjerenje te bez predomišljanja sjedaju na stomatološku stolicu, a rezultat je širok osmijeh i obostrano zadovoljstvo.

Želite li se uvjeriti, posjetite nas na adresi Škrljevo 76a (Bakar / Rijeka).

Ordinacija
  • Najbolja usluga za Vas i Vašu obitelj
  • Spriječimo i liječimo!
  • Individualni pristup
  • Ne ustručavajte se!
  • Dijelili smo osmijeh i zadovoljstvo sa stotinu naših zadovoljnih pacijenata…

Budite i vi jedan od njih!

ISMAILI MENSUR, dr.med.dent.

Nakon Srednje zubotehničke škole završene u Rijeci, nastavlja sa obrazovanjem na Studiju stomatologije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Odmah nakon završetka studija aktivno radi u struci i kontinuirano se usavršava.

Ima više od 20 godina profesionalnog iskustva, a posljednjih 10 godina vlasnik je ordinacija sa zubotehničkim laboratorijem.

Profesionalni pristup

U našim ordinacijama sa dentalnim laboratorijem dobivate kompletnu uslugu uz profesionalni i individualni pristup. U dijagnostici i liječenju nastojimo pružiti najbolju uslugu za Vas i Vašu obitelj na jednom mjestu.

Vratite si samopouzdanje

Poboljšajte izgled svojih zubi, samim time osmijeh i lice jer lijepi zubi znatno pridonose podizanju samopouzdanja.

Dječja stomatologija

Djeca su za nas posebni pacijenti čije se povjerenje treba zaslužiti. Navike stečene u djetinjstvu temelj su zdravih zuba i zdrave usne šupljine. Nas su izabrala djeca.

Naše Usluge

Mi smo Polivalentna ugovorna HZZO ordinacija.

N

Dječja dentalna medicina

N

Ortodoncija

N

Protetika

Stomatološka njega za cijelu obitelj

 

Profesionalnim i individualnim pristupom u dijagnostici i liječenju nastojimo pružiti najbolju uslugu za vas i vašu obitelj na jednom mjestu.